שבוע האוכל האיטלקי
לשכת התיירות של איטליה (ENIT) בישראל ושגרירות איטליה בישראל מכריזים על שבוע האוכל האיטלקי ה-5 בישראל שיתקיים, בין התאריכים: 23-29 בנובמבר, במקביל בעשרות מדינות ברחבי העולם
לשכת התיירות של איטליה (ENIT) בישראל ושגרירות איטליה בישראל מכריזים על שבוע האוכל האיטלקי ה-5 בישראל שיתקיים, בין התאריכים: 23-29 בנובמבר, במקביל בעשרות מדינות ברחבי העולם.
במסגרת שבוע האוכל האיטלקי בישראל, יוצעו עשרות סדנאות בישול ואפייה וירטואליות של מאכלים פופולריים מהמטבח האיטלקי אותן יובילו שפים איטלקיים מובילים. הסדנאות אשר יוצעו יהיו סביב קולינריה איטלקית, כגון: פיצה, ריזוטו, פולנטה, לחם, יין, שמן זית, שוקולד – הכנת פרלינים, סדנת נוטלה ומתכונים לילדים, סדנה להכנת גלידה איטלקית ועוד.
אבקות מרק
כמו כן, שבוע האוכל האיטלקי יציע סדנאות מיוחדות של אוכל רחוב איטלקי מאזורים שונים באיטליה שיועברו בשידור ישיר מאיטליה לישראל, כגון: סיציליה, נאפולי, פיאמונטה, פוליה ועוד. הסדנאות מאיטליה יועברו מבתי ספר מוכרים בעולם הקולינריה המקומי, כגון: בית הספר גאמברו רוסו בנאפולי ונוסקו בית ספר לקולינריה בסיציליה.
בסדנאות ישודרו ברשתות החברתיות (פייסבוק ואינסטגרם) של "שבוע האוכל האיטלקי" בכתובות: