חדשות השבוע במזון

חדשות השבוע במזון באירועים השקות מוצרים ועוד


חדשות השבוע במזון באירועים השקות מוצרים ועוד


נבחרת שפים ישראלית התמחתה באיטליה בקורס פיציולו מטעם "פסטה ריקו" וביה"ס "בישולים" 
השפים התארחו בטחנת הקמח של חברת Molino Casillo הנחשבת ליצרנית הקמח והסולת מהמובילות בעולם ולמדו ממיטב המומחים את רזי הכנת הפיצה האיטלקית על פי שיטות מסורתיות 


חברת "פסטה ריקו", בשיתוף בית הספר המוביל לקולינריה "בישולים", הוציאו לראשונה משלחת ייחודית מסוגה להתמחות באיטליה. המשלחת, שכללה שפים מובילים בישראל, טסה לאיטליה כדי לחוות וללמוד קורס פיציולו ייחודי מאת המומחים הבינלאומיים של חברת Molino Casillo. הקורס התקיים בטחנת הקמח של החברה בעיר קוראטו, שם למדו המשתתפים את רזי הכנת הבצק לפיצות, פוקצ'ות, לחמים ועוד. את הקורס ליוו שף יובל מטלון מצוות המורים של ביה"ס בישולים, יחד עם רן מיכאלי, השף הראשי של חברת "פסטה ריקו", ושולבו בו סיורים קולינריים ואירוח אצל יצרנים מקומיים

שקד ברנע (36) ממושב בצת, המגדלת זני פטריות ייחודיים ואקזוטיים שעוזרים גם להורדת כולסטרול ובהפרעות קשב וריכוז, נבחרה לאחת מ-40 החקלאים פורצי הדרך בישראל. תזכה בפרס מיוחד בוועידת ישראל לחקלאות, שתיערך בין ה-5-6.1 במעלה החמישה

 

מעטים הם החקלאים בישראל המגדלים פטריות, מעטים עוד יותר הם אלו שמחליטים לגדל זנים מיוחדים. שקד ברנע (36) היא כנראה היוצאת מהכלל. לא רק בהיותה חקלאית, אלא בהיותה זו שמגדלת, בין השאר, פטריות מזנים ייחודיים בישראל כמו ארינג'י, שיטאקה, מאיטקה, הריסיום ונמקו.

 

כל אותם סוגים הם למאכל, אבל גם בעלי סגולות מרפא. מהורדת כולסטרול, דרך טיפול בסרטן, אנמיה, מערכת העצבים, מוח ואפילו בהפרעות של קשב וריכוז. ברנע, המשמשת גם כיועצת בחברת פודטק "מאשפוד", נבחרה לאחרונה כאחת מ-40 הצעירות והצעירות פורצי הדרך בחקלאות הישראלית ותקבל את הפרס היוקרתי בוועידת ישראל לחקלאות, שתיערך בין ה-5-6.1 במעלה החמישה שליד ירושלים.

 

ברנע היא דור שני לחקלאים והחלה לנהל את החווה, אותה הקים אביה אחרי שהוא הלך לעולמו בשנת 2016. "תמיד הייתי עוזרת לו במשק, לפני ארבע שנים הצטרפתי גם לניהול ולעבודה השוטפת", היא מסבירה. "התחלנו כחווה אורגנית, היום אנחנו מוכרים פטריות בוטיק ברמה סטרילית גבוהה מאוד. יש אצלנו התייחסות לכל פטריה ופטריה".

סופרמרקט העגלה הזולה, השוכן בצומת עד הלום, רכש מאדיר סוכניות : חדרי תפיחה, תנורי עגלה 60/80, תנור אבן 2 קומות וטאבון.

מסעדת jaja בראשון לציון, בניהול השף  גלעד סלומון התחדשו לאחרונה בתנור  אפייה לפיצה של חברת Polin.
תנור במידות פנימיות של 142x80 ס"מ, אופה 8 פיצות במקביל בכל קומה. מערכת superpower על אבן שמוט איכותית, מגוון אפשרויות כיוון טמפרטורה אוטומטית, כולל טמפרטורה נפרדת ליד החלון.
התנור נרכש מחברת אדיר סוכניות.

אינדקס מדיה - פתרונות שיווק מתקדמים לעסק שלך

בוא נתחיל >>

קידום ממומן בגוגל

רוצה להיות ראשון בגוגל כאן ועכשיו?
קידום ממומן בגוגל הוא הדבר בשבילך.
אתה תקבע את המילים והתקציב ואנו נדאג
למקום הראשון בתוצאות גוגל. בהתחייבות

בוא נתחיל >>
תהליך העבודה ולקוחות נבחרים >>

קידום אורגני בגוגל

צוות המומחים שלנו רק מחכה להצעיד
את העסק שלך צעד קדימה ולהביא
אותך להיות בדף הראשון בגוגל בביטויים
הרלוונטים. ראשון בגוגל = לקוחות חדשים

תהליך העבודה ולקוחות נבחרים >>
מידע נוסף ואתרים לדוגמא >>

בניית אתרים וחנויות

בניית אתרים רספונסיבים מותאמים
לכל סוגי המסכים, לטלפון ולגוגל,
כולל דומיין, מערכת ניהול אתרים
ועיצוב מרהיב ואישי לכל אתר

מידע נוסף ואתרים לדוגמא >>