צעד נוסף בדרך לשיפור איכות המזון במטבח המוסדי

לאחרונה נערך בישראל שבוע גסטרונומיה צרפתית. במסגרתו הגיעו ארבעה שפים צרפתים, עטורי כוכבי משלן, להעביר סדנאות אומן בישראל למדריכים ישראלים ממוסדות קולינריים מובילים.

המטרה: לשפר את איכות הגשת המזון במטבחים מוסדיים, הקשורים בענף התיירות, כגון כאלה הפועלים בבתי מלון; ובכך לשפר את המוצר הישראלי לקהל הבינלאומי. סך ההשקעה בסדנאות עומד על 25 אלף ₪ .

לאחרונה התקיים בישראל שבוע גסטרונומיה צרפתית. במהלך השבוע נערכו סדנאות אומן ייחודיות בהשקעה של כ-25 אלף שקל. מטרת הסדנאות לשפר את המוצר הישראלי: שיפור איכות הגשת המזון במטבחים מוסדיים הקשורים בענף התיירות, כגון כאלה הפועלים בבתי מלון. 

סדנאות האומן יועדו למדריכים ישראלים ממוסדות קולינריים מובילים, ונערכו בהדרכת ארבעת השפים, עטורי כוכבי משלן, שהגיעו מצרפת: כריסטוף דוברן, כריסטופר האש, דמיין פיסיונרי וטיירי מרקס.

4 סדנאות בהשקעה של 25 אלף ₪
בכל סדנה השתתפו כ-40 מדריכים ממוסדות לימוד ישראלים וביניהם דן גורמה (חיפה), רימונים (טבריה), תדמור, אוניברסיטת בן גוריון באילת, תיכונים של משרד התמ"ת ומשרד החינוך וכן שפים מרשתות המלונאות המובילות בישראל וביניהן פתאל, ישרוטל, הילטון, דן, רימונים ועוד.

ארבע הסדנאות התקיימו בעלות כוללת של כ-25 אלף שקל. בתדמור בהרצליה נערכו 2 סדנאות: סדנת קונדיטוריה, שהועברה על ידי השף קונדיטור דמיין פיסיונרי, וסדנאות בישול צרפתי שהועברו על ידי שף כריסטוף דוברן ושף כריסטופר האש.

במלון שרתון תל אביב הועברה סדנת בישול מולקולרי על ידי השף טיירי מרקס. במכון הצרפתי בתל אביב הועברה הרצאה על יין צרפתי והתאמה בין אוכל ויין על ידי ג'סי בודק, וכן מפגש עם מנהלי יקבים מצרפת.

פרקטים באילת

שיתוף פעולה להחלפת ידע
הסדנאות נערכו בהמשך להסכם שיתוף הפעולה בין שר התיירות של ישראל, סטס מיסז'ניקוב, לבין שר התיירות הצרפתי, פרדריק לפברה. ההסכם נחתם בביקורו של האחרון בישראל במרס 2012.

שיתוף הפעולה נועד להחליף ידע ולהעלות את רמת המוצר הישראלי, בדגש על שדרוג המוצר הגסטרונומי.

במהלך אירועי שבוע הגסטרונומיה הצרפתית נערכו גם ארוחות מיוחדות שבישלו השפים הצרפתים יחד עם שפים מקומיים במסעדות מול ים, דלאל, הוטל מונטיפיורי, הסלון, שרתון תל אביב, פרה על הגג, שילה, קיטצ'ן מרקט, אידלסון 10 וקבלייר בירושלים.

כמו כן, התקיימה תערוכת צילום מזון, Art & Food,  מהפסטיבל הבינלאומי לצילום קולינארי בצרפת, וכן הקרנה של הסרט הצרפתי, הטבחית של הנשיא. בתוך כך הגיעו נציגים מבית הספר הצרפתי, Ferrandi, לישראל כדי לחתום על שיתוף פעולה עם בית הספר ללימוד מקצועות הבישול, דן גורמה.

לאתר של ניו ליין לחץ כאן

ניקוי בלחץ

אינדקס מדיה - פתרונות שיווק מתקדמים לעסק שלך

הצעד הראשון להצלחה >>

חנות אינטרנטית

העולם כולו עובר לקניות ברשת האינטרנט.
תנו לנו לבנות לכם חנות אינטרנט מלאה
כולל סליקה, אבטחה והכנסת כל המוצרים.
לקום בבוקר ולראות כמה כסף נכנס בלילה!

הצעד הראשון להצלחה >>
בוא נתחיל >>

קידום ממומן בגוגל

רוצה להיות ראשון בגוגל כאן ועכשיו?
קידום ממומן בגוגל הוא הדבר בשבילך.
אתה רק תקבע את התקציב
תיקון ABS | הסעות בדרום | 
אנודייז

בוא נתחיל >>
לקוחות נבחרים בקידום >>

קידום אורגני בגוגל

מאות לקוחות מרוצים לא טועים!
צוות המומחים שלנו רק מחכה להצעיד
את העסק שלך קדימה לדף הראשון
טרקטורון חשמלי לילדים | קייטרינג לאזכרות

לקוחות נבחרים בקידום >>
אתרים לדוגמא >>

בניית אתרים רספונסיבים

בניית אתרים רספונסיבים מותאמים
לכל סוגי המסכים, לטלפון ולגוגל,
כולל דומיין מערכת ניהול ועיצוב מרהיב
ואישי לכל אתר

אתרים לדוגמא >>