יועצים למטבחים

הלקוחות של חברת ייעוץ ותכנון המטבחים המוסדיים, אור-עמר, נהנים מסל שירותים ייחודי ומליווי בדרך להקמת העסק

הלקוחות של חברת ייעוץ ותכנון המטבחים המוסדיים, אור-עמר, נהנים מסל שירותים ייחודי ומליווי בדרך להקמת העסק ולהגשמת החלום. בעלי החברה, רוני ואבי לופו, הרכיבו סל שירותים רחב וייחודי, המציע ללקוחות להיעזר בידע ובניסיון שנצבר בחברה, במהלך שנות פעילותה.

בחברה מתמחים בייעוץ, תכנון, פיקוח על ביצוע למערכות מזון; מומחיות המאפשרת ללוות את הלקוח לאורך כל שלבי התהליך המורכב  מטבח מוסדי, מטבחים מוסדיים והמסובך של הקמת מטבח מוסדי: החל בתכנון, דרך בחירת הציוד וכלה בקבלת האישורים המתאימים ממשרד הבריאות. כל זאת, תוך עמידה על צרכי הלקוח והתאמת התהליך לתקציב העומד לרשותו.

מאז שנת 1997
בעלי החברה, אבי ורוני לופו, רכשו את חברת 'עמר – תכנון מסעדות ומטבחים בע"מ', שפעלה למעלה מ-25 שנה. אבי ורוני אוחזים ברזומה מרשים בתחום התפעולי ובליווי פרויקטים. לאבי תואר בוגר בלוגיסטיקה ובמנהל עסקים. מאז שנת 1997 הוא עוסק בניהול פרויקטים בתחום המזון, בהקמה ובניהול רצפת ייצור בחברות קייטרינג, בתי אוכל ומסעדות ובייעוץ בענף ההסעדה. רוני היא אדריכלית, ומאז שנת 2002 היא עוסקת בתחום התכנון, והתכנון פונקציונלי בפרט. היא אוחזת בניסיון בייעוץ וניהול פרויקטים לחברות ולעסקים במשרדי תכנון ובחברות ייעוץ. נירוסטה

אבי אחראי על הייעוץ בתחום הטכני ותכנון הפרויקט בשיתוף הלקוח. כמו כן, הוא אחראי על ייצוג החברה, על הקשר ועל התיווך בין ספקי הציוד לבין הלקוח או מנהל הפרויקט; על פיקוח ובקרה על התוכניות; על ניהול הכספים; ועל רישיונות העסק ורישיונות היצרן למטבחים. רוני אחראית על ייעוץ ותכנון הפרויקט בשיתוף הלקוח ועל פיקוח ובקרה על תוכניות.

ברשימת הלקוחות של החברה ניתן למצוא מגוון עסקים מענף המזון המוסדי בכל רחבי הארץ, בהם גם מסעדות, בתי קפה, אולמות אירועים, חדרי אוכל, חברות הסעדה וקייטרינג ומפעלים לייצור מזון.

בין היתרונות מהם נהנים לקוחות החברה, גם שילוב של יועצים, מומחים ובעלי מקצוע מובילים בתחומם. הפרויקטים השונים מורכבים ממגוון תחומים ודורשים מעורבות של אנשי מקצוע בתחומים השונים, כגון רישוי עסקים, תברואה, הדברה, עיצוב פנים, כשרות וכולי.

סל שירותים ייחודי
עוד בין היתרונות המבדלים את החברה מאחרות בתחום, גם שימוש בתוכנה ייחודית לתכנון ובניית מטבחים מקצועי. התוכנה בה משתמשים בחברה, מאפשרת תכנון יעיל, באמצעות בניית תוכניות לכל תחום מקצועי בנפרד, הכנת רשימות מעודכנות ועוד.

במקביל ליתרונות האמורים, הלקוחות נהנים גם מפיקוח על תהליך הקמת המטבח. הפיקוח מתבצע בצמוד לתוכנית ולשביעות רצון הלקוח.

לפני שמתחילים בתהליך התכנון והקמת המטבח המוסדי, רוני ואבי ממליצים, לוודא שהמקום בו מוקם בית העסק אכן מורשה להפעלה כעסק מזון. יש לבדוק גם השפעות על הסביבה ועל השכנים. עוד מומלץ, לתאם מיקום למערכות השונות, כגון מערכת שאיבת שומן שרוף, מערכות סינון אוויר, מערכות מיזוג אוויר, מיקום למדחסי קירור, למיכלי אשפה, לאריזות ריקות, לישיבה בחוץ, לאפשרות סגירת חורף ולהתקנת שילוט.

כמו כן, טרם רכישת המקום או השכרתו יש לבדוק מספר מאפיינים בהם גם רשיונות, מאפייני השטח הבנוי, חיבורי מים, ביוב, חשמל, גז ואוורור.

אינדקס מדיה - פתרונות שיווק מתקדמים לעסק שלך

הצעד הראשון להצלחה >>

חנות אינטרנטית

העולם כולו עובר לקניות ברשת האינטרנט.
תנו לנו לבנות לכם חנות אינטרנט מלאה
כולל סליקה, אבטחה והכנסת כל המוצרים.
לקום בבוקר ולראות כמה כסף נכנס בלילה!

הצעד הראשון להצלחה >>
בוא נתחיל >>

קידום ממומן בגוגל

רוצה להיות ראשון בגוגל כאן ועכשיו?
קידום ממומן בגוגל הוא הדבר בשבילך.
אתה רק תקבע את התקציב
תיקון ABS | הסעות בדרום | 
אנודייז

בוא נתחיל >>
לקוחות נבחרים בקידום >>

קידום אורגני בגוגל

מאות לקוחות מרוצים לא טועים!
צוות המומחים שלנו רק מחכה להצעיד
את העסק שלך קדימה לדף הראשון
טרקטורון חשמלי לילדים | קייטרינג לאזכרות

לקוחות נבחרים בקידום >>
אתרים לדוגמא >>

בניית אתרים רספונסיבים

בניית אתרים רספונסיבים מותאמים
לכל סוגי המסכים, לטלפון ולגוגל,
כולל דומיין מערכת ניהול ועיצוב מרהיב
ואישי לכל אתר

אתרים לדוגמא >>