חדשות השבוע במזון

חדשות השבוע במזון במוצרים חדשים ועוד


חדשות השבוע במזון במוצרים חדשים ועוד

 
מותג הגבינות הטבעוניות "משומשו"
מקיבוץ גן-שמואל, מרחיב את מוצריו ומביא בשורה חדשה בתחום תחליפי החלב. לאחר שהשיק בהצלחה קו מוצרים בקטגוריית הגבינות הטבעוניות, אשר כולל צהובות טבעוניות, מלוחות טבעוניות, חמאה טבעונית וסדרת ממרחים טבעוניים בטעמים, משיק המותג  גבינה טבעונית בפיתוח חדשני: בסגנון חלומי. הגבינה הטבעונית החדשה טעימה להפליא, עשויה מרכיבים צמחיים בלבד, 100% טבעונית, ללא לקטוז, ללא סויה וללא חומרים משמרים, נהדרת כתוספת לכריך או לסרט - מטוגנת, צלויה או קרה.

מעוניינים בקפה רושמת יד 2

צילום: אביב קרוט

מפגש קולינרי מיוחד התקיים בתל אביב. חברת "פסטה ריקו", המתמחה בייצור ושיווק של פסטה טרייה וביבוא של מוצרי מזון פרמיום מאיטליה, בשיתוף בית הספר הישראלי לקולינריה "בישולים", קיימו פרויקט מעבדה ייחודי לחקירה ולמידה של קמח איטלקי חדש שהגיע לישראל, רימאצ'ינטה. במפגש לקחו חלק מיטב האופים, קונדיטורים, שפים ונציגים נבחרים מהתעשייה, לתצוגת תכלית של תוצרי המחקר של בית הספר. המפגש כלל מגוונות של בכירי סגל בית הספר ונציגי פסטה ריקו, בשילוב טעימות והסברים.
קמח רימאצ'ינטה מיוצר על ידי טחנת הקמח הגדולה באירופה Molino Casillo האיטלקית, והוא מיובא לישראל על ידי חברת "פסטה ריקו". לדברי שף רן מיכאלי, השף הראשי של חברת "פסטה ריקו", קמח רימאצ'ינטה עשוי 100% קמח דורום איכותי, עשיר בחלבון, בעל צבע וטעם מיוחדים ומתאים למגוון פסטות, מאפים, לחמים, פיצות וקינוחים. "אנו שמחים שמיטב אנשי המקצועי הגיעו להתרשם וללמוד ולפרוץ את הגבולות עם הקמח".


מפעל אוונטאז פטיסרי, התחדשו במכדררת בצק אוטומטית נוספת תוצרת חברת BONGARD צרפת, כך הם הכפילו את כוח ייצור הבצק שלהם. המכדררת נרכשה מחברת אדיר סוכניות.
מפעל הבצקים בליסימו, התחדש במכונת לישה מתהפכת נוספת של חברת MIXER. המכונה נרכשה מחברת אדיר סוכניות.
על פי המשווק מדובר במכונות הלישה הטובות בעולם, המסוגלות ללוש 350 ק"ג בצק כל אחת ויחד נותנות כמות נדיבה של 700 ק"ג בצק, מושלמות בשביל מאפיות וקונדיטוריות.


לציון יום הקרקע העולמי  , האגף לשימור קרקע וניקוז  במשרד החקלאות והכפר, העניק אות הוקרה לשנת 2022 לשלושה חקלאים על עבודתם החקלאית, השמה דגש על הסביבה, ובפרט על עקרונות החקלאות המשמרת
 גיא רילוב מחוות מקורה, חווה אורגנית מובילה בישראל ביישום שיטות וטכנולוגיות משמרות קרקע וסביבה במגוון גידולים ובשטחים גדולים. גיא זכה באות הוקרה על גידולי הזיתים והאבוקדו האורגניים. 
גלית בוט מקיבוץ אל רום. גלית פועלת למעלה מ-25 שנים לשימוש מופחת בהדברה וריסוס בכרמי היין שהיא מגדלת. 
ניר גרזון מקיבוץ עין חרוד המאוחד. ניר הוא מהראשונים באזור העמקים שאימץ זריעה באי-פליחה והוא שותף מרכזי בניסוי ממשקי עיבוד משמר ארוך טווח. בעבודתו ניר עושה מאמצים גדולים בעולם התוכן של הפחתת העיבודים ע

אינדקס מדיה - פתרונות שיווק מתקדמים לעסק שלך

בוא נתחיל >>

קידום ממומן בגוגל

רוצה להיות ראשון בגוגל כאן ועכשיו?
קידום ממומן בגוגל הוא הדבר בשבילך.
אתה תקבע את המילים והתקציב ואנו נדאג
למקום הראשון בתוצאות גוגל. בהתחייבות

בוא נתחיל >>
תהליך העבודה ולקוחות נבחרים >>

קידום אורגני בגוגל

צוות המומחים שלנו רק מחכה להצעיד
את העסק שלך צעד קדימה ולהביא
אותך להיות בדף הראשון בגוגל בביטויים
הרלוונטים. ראשון בגוגל = לקוחות חדשים

תהליך העבודה ולקוחות נבחרים >>
מידע נוסף ואתרים לדוגמא >>

בניית אתרים וחנויות

בניית אתרים רספונסיבים מותאמים
לכל סוגי המסכים, לטלפון ולגוגל,
כולל דומיין, מערכת ניהול אתרים
ועיצוב מרהיב ואישי לכל אתר

מידע נוסף ואתרים לדוגמא >>