אוברמן בתנורי קליה

חברת אוברמן מראשון לציון היא כיום אחת החברות המובילות בישראל בתחום ייצור שיווק ויבוא תנורי קליה לענף הקליה בישראל. החברה נוסדה בשנת 1977 על ידי מיכאל-(מיקי ) אוברמן דור שלישי של תעשיינים ומפתחי מכונות בתחום המזון

חברת אוברמן מראשון לציון היא כיום אחת החברות המובילות בישראל בתחום ייצור שיווק ויבוא תנורי קליה לענף הקליה בישראל. החברה נוסדה בשנת 1977 על ידי  מיכאל-(מיקי ) אוברמן דור שלישי של  תעשיינים ומפתחי מכונות בתחום המזון.

למעשה, בני המשפחה הגיעו לארץ ישראל כבר בסוף המאה ה19.

"סבא רבא שלח עלה מחסידות ברסלב, שמו היה מיכאל, מהעיר אומן", מספר מיקי אוברמן

. "הוא היה חסיד נלהב. הוא עלה לראש פינה ועבד שם בתור חקלאי.  למעשה הוא היה בין המייסדים של ראש פינה.  בנו, סבא שלי ישראל עסק בחקלאות  ואבי יצחק  כבר פנה לכיוון שונה ונעשה  בעל מקצוע  בתחום המכאני.חרט ומסגר ובונה מכונות בעצמו בתחומים שונים.  הוא עבד מספר שנים כשכיר ואחר כך הפך להיות בעל בית מלאכה לייצור מכונות קטנות. כבר מגיל אפס היה לוקח אותי לבית המלאכה שלו ביפו והייתי כבר מריח את הריח של החריטה והריתוך. זה נדבק בי מאז".

 

את כברת הדרך שמיקי אוברמן עבר עם אביו הוא המשיך בעצמו. הוא החל לעבוד עם מפעלי מזן גדולים דוגמת קונצרן אוסם

" בשלבים הללו עסקתי גם בדברים שונים בתחום ייצור מכונות מזון. אלו כללו בין השאר פיתוח קוי ייצור למילוי ואריזות., חיבורי מכונות לקיטור. פיתוח קווי ייצור למפעלים וייצור מכונות.

 ייצור תנורי קליה  ותנורים מסוגים אחרים  בשנים האחרונות ההתמקדות הופנתה לעבר  פיתוחים בתחום קליית פיצוחים, פירות יבשים וקטניות".

המפעל של מיקי אוברמן שוכן כיום באזור התעשיה הישן של ראשון לציון והוא משתרע על שטח של

150 מ"ר.

 

בנוסף היא  עוסקת ביבוא ויצוא מכונות מזון לכל רחבי העולם.

 

"אנו מייצרים ומתאימים ציוד לפי צרכיו של הלקוח ברמת ייצור גבוהה ובטיב ללא פשרות.

המכונות המהוות ספינת הדגל של החברה כיום הינן תנורי קלייה מסוגים וגדלים שונים. אלו כוללים בין השאר

תנור  קליה המותאם לחנויות קטנות.

תנור קליה במגוון של צרכי הלקוח ועל פי דרישתו. או תנורי תוף מסתובבים.

.

 כל זאת בהתאמה לצרכיו של הלקוח, כמו כן אנו מיייצרים גם  רשתות קלועת איכותיות לתנורי קלייה וסירי  ציפוי הן מנירוסטה והן מנחושת.

תנור קלייה הוא ליבו של כל מפעל או חנות לקליית פיצוחים ובחירת התנור הנרכש הוא הגורם

העיקרי המשפיע על הצלחת המפעל בתחום.

התנורים שאנו מייצרים עומדים בדרישות הטכנולוגיות לקבלת קלייה ברמה ובאיכות גבוהים".

 

 מה הם השיקולים המרכזיים לדעתך בבחירה נכונה של תנורי קליה?

"השיקולים של בית קלייה בבחירת תנור הינם: א. איכות חמרי הגלם מהם מיוצר התנור( ניירוסטה או ברזל, כאשר העדיפות היא לניירוסטה, מסוגים שונים וברמות איכות שונים של חומר למשל 316 היא החומר הכי טוב, בעוד שאחרים ירקבו ויתבלו אחרי זמן קצר של שימוש . ב. איכות קלייה לפי הנקבעת לפי מדד טכנולוגי שבה נבנה התנור ( תוף מסתובב או יניקה של אוויר חם ושיטת הסרט, של יריקת אש לתוך תנור, החלפת חום בתוך התנור, באמצעות מבערםים  ואסוף  הגזים לא נכנסים למזון ואז הם משתחררים הבאמצעות טורבינות.),

צריכת אנרגיה ,רמת גימור המוצר  ומחיר אטרקטיבי".

אינדקס מדיה - פתרונות שיווק מתקדמים לעסק שלך

הצעד הראשון להצלחה >>

פייסבוק עסקי

לא הגיע הזמן לעשות כסף מפייסבוק?
תן לנו לבנות לך דף עסקי בפייסבוק,
לנהל אותו ולחשוף את העסק שלך
לאלפי עיניים נוספות

הצעד הראשון להצלחה >>
בוא נתחיל >>

קידום ממומן בגוגל

רוצה להיות ראשון בגוגל כאן ועכשיו?
קידום ממומן בגוגל הוא הדבר בשבילך.
אתה תקבע את התקציב - אנחנו נביא
אותך לדף ראשון!

בוא נתחיל >>
לקוחות נבחרים בקידום >>

קידום אורגני בגוגל

מאות לקוחות מרוצים לא טועים!
צוות המומחים שלנו רק מחכה להצעיד
את העסק שלך קדימה ולהביא אותך
לדף הראשון בגוגל

לקוחות נבחרים בקידום >>
אתרים לדוגמא >>

בניית אתרים רספונסיבים

בניית אתרים רספונסיבים מותאמים
לכל סוגי המסכים, לטלפון ולגוגל,
כולל דומיין מערכת ניהול ועיצוב מרהיב
ואישי לכל אתר

אתרים לדוגמא >>