Skip navigation
עשו לנו שיתוף (share) ב-

תערוכת קולינרי בסימן חידושים

תערוכת המזון והמשקאות קולינרי התקיימה השנה במתחם האירועים של מלון דן בתל אביב בתאריכים 11-12 ליוני  בין השעות 11:00 ל19:00  התערוכה המתקיימת זו השנה השישית  היא יוזמה של סטודיו בן עמי מתל אביב  בבעלותו וניהולו של אבי בן  עמי

מאת: ראובן שבת |

תערוכת המזון והמשקאות קולינרי התקיימה השנה במתחם האירועים של מלון דן בתל אביב בתאריכים 11-12 ליוני, בין השעות 11:00 ל19:00. התערוכה המתקיימת זו השנה השישית  היא יוזמה של סטודיו בן עמי מתל אביב, בבעלותו וניהולו של אבי בן  עמי.

לתמונות לחץ כאן:

כשישים מציגים, יצרני מזון, יבואני ומשווקי מכונות מזון, כלי מטבח, חומרי גלם ומשקאות חמים, קלים ובירות נטלו חלק בתערוכה. במהלך היומיים שהתקיימה ביקרו בה 4000 איש- בעלי מסעדות, יצרני מזון, בעלי בתי קפה, חברות קיטרינג, שפים ומבקרים מקצועיים אחרים מכל רחבי הארץ.

התערוכה עמדה השנה בסימן חידושים מעניינים הן בתחום המיכון והן בתחום ייצור המזון. הקהל שהגיע לתערוכה נהנה ממגוון רב ומעניין של חידושים מרעננים.

 

אבי בן עמי, היוזם, מסכם את התערוכה: " הגיע קהל רב ומגוון והתערוכה הוכיחה גם הפעם את  חשיבותה הרבה לקהל המקצועי. בפעם ראשונה התקיימה במסגרת התערוכה  תחרות השפים שבדקה את נושא הטחינה והדבש. בדבש זכו  המכוורות-עין חרוד. פורת עין חרוד. ומכוורת נגוהות מהגליל.

בתחום הטחינה התקיימה תחרות בקטגוריה של טחינה לבנה וטחינה מלאה : בטחינה הלבנה  זכה מפעל הייצור הר ברכה. וטחינה המלאה  זכה מפעל הייצור אלי יסמין.

הנקודות הראויות לציון שבלטו השנה בתערוכה היו - מציגים חדשים שהציגו לראשונה.

כל נושא הבריאות והטרנדים של הבריאות  זוכה לחשיפה ובמה גדולה  הרבה יותר מהעבר.היו חידושים טכנולוגיים בתחום הבישול. וכמובן שעיקר הבשורה הייתה של  חדשנות קולנירית וזו בלטה היטב בקרב כל המציגים."