Skip navigation
עשו לנו שיתוף (share) ב-

DC תכנון מטבחים ברמה גבוה

חברת DC  עוסקת במתן ייעוץ הכוונה הדרכה להקמת מטבחים מוסדיים מכל הסוגים  היא הוקמה בשנת  2006  על ידי ג'קי דבח   שף במקצועו בעל ניסיון רחב בתפעול וניהול מטבחים בשנת 2017 הוקמה בחברה בשיתוף פעולה עם יועצת רישוי מחלקה נפרדת העוסקת בטיפול ובהוצאת רישיונות עסק ללקוחות החברה

מאת: ראובן שבת |

חברת DC, עוסקת במתן ייעוץ , הכוונה, ,הדרכה להקמת מטבחים מוסדיים מכל הסוגים.

·         היא הוקמה בשנת  2006  על ידי ג'קי דבח , שף במקצועו, בעל ניסיון רחב בתפעול וניהול מטבחים .

·         בשנת 2017 הוקמה בחברה בשיתוף פעולה עם יועצת רישוי מחלקה נפרדת העוסקת בטיפול ובהוצאת רישיונות עסק ללקוחות החברה .

לתמונות לחץ כאן:

צוות המשרד מורכב ממתכננים ושרטטים, שבעברם החזיקו משרות בענף המזון והמשקאות.

 

 מה הם קווים מנחים שלכם?

"אנו מקפידים להתעדכן בחידושים בענף הציוד המקצועי למטבחים, ואף מסיירים בתערוכות בארץ ובעולם, על מנת ליצור מאגר  פתרונות רחב עבור קהל לקוחותינו.

גישת התכנון הייחודית שלנו מאפשרת מקסימום תכנון במינימום שטח ומתבססת על פתרונות יצירתיים ורצון בלתי מתפשר לבניית מטבח חכם, יעיל וקל לתחזוקה.

החשיבה מאחורי התכנון, מתבטאת בגמישות ודינמיות מול האתגרים בכל פרוייקט המלווים את תכנון המטבח כגון: רישוי עסק, חשמל, אינסטלציה, מערכות קירור, ציודי מטבח, נידוף עשן, בטיחות ומעל הכול הבנה ויישום דרישות הלקוח ומעצב הפרוייקט.

במסגרת פעילות המשרד, ביצענו מספר רב של פרוייקטים ייחודים ומורכבים, אשר דרשו ניתוח מעמיק והבנה מלאה של קונספט המזון והרעיון העומד מאחורי היזם.אנו מלווים את הפרויקט משלב הרעיון דרך התכנון אל ההקמה ועד פתיחת המקום ללקוחות.

 

 מגזר הלקוחות של החברה כולל:מסעדות שף. עבודות שונות בחו"ל. רשתות בתי קפה. רשתות מסעדות שונות. כולם מכל רחבי הארץ.

בחברה יודעים לספר על סיפורי הצלחה מיוחדים:

    מסעדת סושי מפורסמת שביקשה להגדיל את עמדות הסושי שלה  לטובת הגדלת המטבח ניתנו לנו רק 16 מ"ר נוספים בהם הצלחנו להכניס 12 עמדות סושי נוספות , היום כל העמדות פעילות ומייצרות מחזור של מעל 2 מליון  ₪  בחודש.

·         רשת מסעדות  אטילקית גדולה העובדת בשיטה של שרות עצמי  התקשתה לעמוד בלחץ על עמדת הפסטות בצהריים  וביקשה פיתרון מבלי להגדיל את שטח המטבח , לאחר שנכנס מומחה מטעם החברה באופן אישי לעמדת הפסטות  לעבוד בסרוויס למשך שבוע, הוא זיהה  בעיה בתכנון עמדת הלהבות.  לאחר שבוע עבודה במטבח הוא ניגש  לתכנון עמדת הלהבות מחדש ושם גם הוכנסו  בה לא מעט שיפורים , לאחר ייצור עמדת הלבות מחדש הבעיה נפתרה לחלוטין  סרוויס המחבתות השתפר כל כך  שמחלקת הטאבון שהיתה מהירה בעבר התקשתה לעמוד בקצב , כמו כן בעבר נדרשו 2 עמדות להבות להכנת הפסטות ולאחר יצור עמדת הלהבות החדשה ירדה מצבת כוח האדם בעמדה לטבח אחד בלבד!!

·         רשת המבורגרים שקיבלה 17 מטר בלבד!! במתחם שרונה להקמת דוכן המבורגרים

ע"י שימוש בציוד מטבח בעל טכנולוגיה מתקדמת ושטח פנים קטן כמו כן תכנון                  מדוקדק הצלחנו לקיים תכנון חד וחסכוני במקום המאפשר להם להגיש כ800 המבורגרים ביום !

מה מייחד אותכם? 

  • הבנה מלאה של המשתמש הסופי שנובע מתוך נסיון רב בתפעול מטבח .
  • הפקת תכניות ברמה הגבוה ביותר לרבות הדמיה 3Dוסיור וירטואליבמטבח.
  • תכנון המטבח וטיפול ברישיון העסק מתבצע על ידינו (תחת קורת גג אחת)

בכך אנו נותנים מענה שלם וזריז תוך תיאום מקסימאלי בין רצונות הלקוח לבין דרישות משרד הבריאות והרשות המקומית.