Skip navigation
עשו לנו שיתוף (share) ב-

כנס המסעדות בסימן חדשנות

קרוב ל1000 מבקרים נטלו חלק בכנס המסעדות ה5 שהתקיים  מטעם חברת מידע כנסים ביום ראשון ב22 לאפריל במלון דויד אינטרקונטינטל בתל אביב הם זכו להיות באירוע מושקע היטב  ומעניין  ביותר ששילב בין תצוגת חברות ויצרנים לפאנלים והרצאות מגוונות ומעמיקות

מאת: ראובן שבת |

קרוב ל1000 מבקרים נטלו חלק בכנס המסעדות ה5 שהתקיים  מטעם חברת מידע כנסים, ביום ראשון ב22 לאפריל במלון דויד אינטרקונטינטל בתל אביב. הם זכו להיות באירוע מושקע היטב, ומעניין  ביותר ששילב בין תצוגת חברות ויצרנים לפאנלים והרצאות מגוונות ומעמיקות.

לתמונות לחץ כאן:

כ-35 מציגים, חברות שונות ומציגים היו בכנס. המציגים היו בחלקם יצרני מזון , יבואני ומשווקי מיכון וציוד נלווה לענף המסעדות ונותני שירותים שונים בתחום.

ביניהם: ענבי ציון, יקב הרי הגליל, קיטשן ליין, נירומטל, לובלינסקי, תמרה, מיסטיראל, מבשלות קרלסברג ועוד.

הכנס כלל גם הדגמות של ייצור וחימום מזון למסעדות באמצעות תנורי חימום משוכללים שאותם הציגו חלק מהחברות. סוגים שונים של מטעמים, קינוחים ותוספות שהובאו לטעימות נדיבות על ידי חלק אחר מהמציגים.

היה שם פסיפס עשיר ומגוון, ורובו גם ערב לחיך של טעמים מתוקים, פיקנטיים ומעניינים לאורך כל הכנס.

 

במהלך הכנס ולאורכו התקיימו סדרת פאנלים שונים.

הכנס נפתח בדבריהם של עדן בוקטוס מנהלת הכנס מטעם חברת מידע כנסים ודל אפרת אנזל המנהלת שלו. אחר כך התקיימה הרצאתו החשובה מאוד של עורך דין עמית גרוס על חוק הטיפים והשלכותיו על עולם המסעדות בישראל.

 רואה החשבון תיקו פרנקו, המתמחה בתחום המסעדות, דיבר על דרכי ההתמודדות מול רשויות המס.

נועם צוברי ויעקב כהן , המומחים בתחום הנדסת התפריט והתאמתו לטעם של הרוב, דיברו באופן מרתק מאוד  על –"הנדסת התפריט וחוכמת ההמונים בעולם המסעדות"

פאנל של מסעדות מצליחות התקיים בהנחייתה של עיתונאית האוכל מרב סריג. ושל בעלי המסעדות- יובל בן נריה, אירית שנקר,  אלון אלבז, תום קרוין.

התקיים פאנל משקאות בהנחיית אפרת אנזל, מנהלת הכנס והשתתפות- עופר חבקין, מוש בודניק, אייל פרנקו, גל זוהר, אבירם כץ, צחי עמרם.

ובסיום התקיים פאנל נוסף, מאוד מעניין בהנחיית מרב סריג שכותרתו הייתה-"מסעדה אבל קצת אחרת" –על צמיחתם של מקומות אוכל שאינם עונים לחוקים היבשים"

בהשתתפות: אבי ביטון, עינב אזגורי,  בנצי ארבל,יונתן בורוביץ, אביבית פריאל, אורי לביא.

בתום הכנס התקיימה ארוחת צהריים נדיבה, ומגוונת מאוד.

התרשמות מהחברות המציגות:

שחר צחי, סמנכ"ל מכירות חברת נירומטל:" זה אירוע מצוין ליצור היכריות עם לקוחות חדשים ופוטניצאלים ולפגוש לקוחות קיימים. האירוע איפשר לנו חשיפה רבת ערך למוצרים המובילים שלנו בתחום חימום המזון ואחזקתו"

חברת מיסטיראל:" זה מהווה אירוע שבו אפשר להציג באופן די יעיל וידידותי מוצרים איכותיים וטובים לאנשים רבים מתחום המסעדנות והאירוח, בלי לוותר על הייחוד שלך. ואת זה אכן הצלחנו להביא בכנס"

אלמוג לוי, חברת פרו יש:" פעם ראשונה שהצגנו בכנס והופתענו לגלות עד כמה מוצרי הנקיון שלנו( קרי, מברשות ניקוי למטבחים) זכו לעניין ותהודה כה רבים. זה היה מוצלח למדיי"

אורי לביא, חברת קיטשן ליין:" תצוגות מעניינות. קהל מגוון. הרצאות ופאנלים מרתקים. בשתי מילים-"מוצלח ביותר!"