Skip navigation
עשו לנו שיתוף (share) ב-

אדריכלות בטעם של עוד

הכנס השנתי ה7 בתחום עיצוב בתי מלון, מסעדות ומבני אירוח תתקיים בתערוכת המזון  בגני התערוכה בכנס יושם דגש על נושאים שונים  חוויות אירוח במלונות יוצאי דופן בארץ ובעולם מסעדות וברים במלונות בוטיק מבנה אירוח מאופס אנרגיה  מזון ומשקאות מלונאי בעידן החדש

מאת: ראובן שבת |

 

הכנס השנתי ה7 בתחום עיצוב בתי מלון, מסעדות ומבני אירוח תתקיים בתערוכת המזון  בגני התערוכה.

 

בכנס יושם דגש על נושאים שונים: חוויות אירוח במלונות יוצאי דופן בארץ ובעולם, מסעדות וברים במלונות בוטיק, מבנה אירוח מאופס אנרגיה, מזון ומשקאות מלונאי בעידן החדש

בין המרצים: ליאון אביגד, בעלים, מלונות בראון / מוריס אלגזי, אדריכל, רן ומוריס אדריכלות ועיצוב / יפתח חיינר ושרון נוימן, נוימן חיינר אדריכלים / שמוליק מרקוס, מנכ"לRestotel  / רות ארד, מעצבת פנים.

30 בנובמבר 2017, ביתן 10, גני התערוכה 09:00-13:00