Skip navigation
עשו לנו שיתוף (share) ב-

Taste of asia

חברת טעמי אסיה (TAST OF ASIA) היא החברה המובילה כיום בישראל  בתחום שיווק והפצה של מוצרי מזון אסייתיים לשימוש ביתי   למסעדות חברות קייטרינג  בתי קפה והשוק המוסדי החברה נוסדה לפני 20 שנה ובעליה הם גיל גבע וליאור מטלון

מאת: ראובן שבת |

חברת טעמי אסיה (TAST OF ASIA) היא החברה המובילה כיום בישראל  בתחום שיווק והפצה של מוצרי מזון אסייתיים לשימוש ביתי , למסעדות, חברות קייטרינג, בתי קפה והשוק המוסדי.

לגלריית תמונות לחץ כאן:

החברה נוסדה לפני 20 שנה ובעליה הם גיל גבע וליאור מטלון.

החברה מתמחה בייבוא , שיווק וניהול של קטגוריית מוצרי מזון אסייתיים על מדפי מרכולים, רשתות שיווק, מעדניות, חנויות נוחות ובתי טבע, מכל רחבי הארץ.

הקטגוריה של המוצרים מתחלקת לכמה סוגים: רטבים, אטריות, מחיות, תבלינים, מוצרים לסושי ,משקאות, וכלי בישול. כאשר הכל נמכר כמוצרים נפרדים או באופן כולל.

החברה מייבאת מוצרים המתאימים למתכונים אסייתיים עדכניים כפי שמופיעים ברשת האינטרנט, תוכניות טלוויזיה ורדיו ועיתונים.

למעשה, ולדברי גיל גבע, כל מי שרוצה להכין מתכון אסייתי, כמו סושי, נודלס, מוקפצים וכדומה, יכול להשיג את המוצרים ב"טעמי אסיה".

 

"לכן חשוב לבעלי חנויות ורשתות מזוןלהציג מדף ייעודי  עם מגוון מלא של המוצרים האסייתיים על מנת לתת ללקוחות מענה מלא למתכונים ."

היתרונות הללו  לדבריו  מותאמים לכלל האוכלוסייה ולטעמיה. מבלי לפגוע בנוסחה המקורית  בארצות המקור ( סין, יפן, תאילנד, אינדונזיה, קוריאה).

המוצרים מיוצרים במפעלים  המובילים בתחום  המזון במזרח הרחוק ובמרביתם ייצור כשר בעבור חברת "טעמי אסיה".

לחברת " טעמי אסיה" צוות מקצועי ומיומן הכולל סוכנים ומנהלי מכירות המגיעים לבתי העסק בכל רחבי הארץ.

החברה מתמחה במכירה קמעונאית  , ונציג החברה ייעץ לבעלי העסקים כיצד

להציג את הקטגוריה האסיאתית , ומה המגוון המתאים לאותה חנות ואותו אזור, בכדי להעצים את המכירות והרווחיות.

להלן מתכונים ממטבח החברה:

1.    אטריות אורז עם עוף בקאריאדום

 

המרכיבים:

2 חבילות אטריות אורז 3 מ"מ או 5 מ"מ Taste of Asia

2.5 כפות מחית קארי אדום Taste of Asia

1 כוס חטיף אפונה בציפוי ווסאבי Taste of Asia

3 כפות רוטב דגיםHung

חצי ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות

4 כפות מיץ לימון

1 כף צ'ילי אדום טרי קצוץ

חצי חבילת נבטים

5 גבעולי בצל ירוק

שמןלבישול

 

הנחיות לבישול:

·         הרתיחו סיר עם מים, הוסיפו למים 4-3 כפות שמן ובשלו את האטריות במים עד להתרככות (כ-3 דקות). סננו את המים מיד בתום הבישול.

·         חממו שמן בווק, הוסיפו את הקארי ופזרו אותו על פני הווק עד שיתחילו לעלות הניחוחות של הקארי, הכניסו לווק את רצועות העוף והקפיצו עד להזהבה קלה של העוף.

·         הוסיפו לווק את מיץ הלימון רוטב הדגים והצ'ילי. הרתיחו והוסיפו לעוף את האטריות והנבטים. ערבבו והעבירו לכלי הגשה.

·         רסקו את חטיף האפונה, קצצו את הבצל הירוק ופזרו אותם על המנה.

 

 

2.    מרק בקר, קארי וקוקוס

 

המרכיבים:

2 פחיות חלב קוקוס Taste of Asia

5-4 כפות קארי ירוק Taste of Asia

10 פטריות שיטאקה מיובשות Taste of Asia

חצי חבילת אטריות אורז דקות Taste of Asia

2 כפות סוכר דקלים

3 כפות למון-גראס מיובש

1 ק"ג בשר בקר חתוך לרצועות

6 כוסות ציר או מרק בקר

חצי כוס מיץ ליים או לימון

קליפת לימון

2 כפות שמן תירס

5 שיני שום כתושות

 

הנחיות לבישול:

·         השרו את הפטריות במים חמימים כחצי שעה, ולאחר שיתרככו, פרסו אותן.

·         בקערה ערבבו את הקארי, קליפת לימון ומיץ הליים. הוסיפו את הבשר, ערבבו והשרו 10 דקות בקירור.

·         חממו שמן בסיר גדול, וטגנו את רצועות הבקר להשחמה (את המרינדה שמרו להמשך). הוציאו את הבקר מהסיר והניחו בצד.

·         הכניסו לסיר את השום ויתרת הקארי, ערבבו והוסיפו את חלב הקוקוס, ציר המרק, מיץ הליים שנותר, הסוכר והלמון-גראס.ערבבו ובשלו על אש בינונית במשך חצי שעה ללא מכסה.

·         החזירו את הבשר לסיר ומזגו אליו את המרינדה שבה הושרה. הוסיפו את  האטריות  והשיטאקה, ערבבו ובשלו כ-6-5 דקות עד להתרככות של האטריות ומזגו לקעריות הגשה.

 

3.    סלט אצות ווקאמה ופלפלים

 

המרכיבים:

3 כוסות אצות וואקאמה Taste of Asiaלאחר השרייה במים וסינון

1 כף שומשום שחור Taste of Asia

5 פלפלים צהובים

5 פלפלים אדומים

 

להכנת הרוטב:

חצי כוס מירין Taste of Asia

1.5 כוסות חומץ אורז Taste of Asia

1 כף שמן שומשום Taste of Asia

 

הנחיות לבישול:

·         השרו את במים וסננו.

·         חתכו את הפלפלים לרצועות דקות וערבבו עם האצות

·         ערבבו את כל מרכיבי הרוטב, מזגו על הסלט ופזרו מעל שומשום שחור לעיטור.