Skip navigation
עשו לנו שיתוף (share) ב-

מינוי: לאחרונה מונתה נורית זיתוני לתפקיד מנהלת מסעדת הדגים בנמל עין-גב

מאת: רוני נאור-חפרי |

מינוי: לאחרונה מונתה נורית זיתוני, מקיבוץ עין-גב, לתפקיד למנהלת מסעדת הדגים בנמל עין-גב.

זיתוני, בעלת ותק של 18 שנה בתחום ניהול המזון והמשקאות בכפר הנופש עין-גב. את הכשרתה המקצועית ואת לימודי ניהול מזון ומשקאות למדה במכללת כינרת.

המסעדה משיקה בימים אלה תפריט חדש מבוסס על חומרי גלם טריים, בהם דגים טריים מימת הכינרת. התפריט הורכב בניצוחו של שף, הילאל סבאח, ובהנחיית היועץ הקולינרי, יענקל'ה שיין.