Skip navigation
עשו לנו שיתוף (share) ב-

להמשיך בתנופת תערוכת המזון

גיל שטיר, מנכ"ל קבוצת שטיר שנצחה על תערוכת המזון ישראפוד מספר 30, שבע רצון מהתוצאות של התערוכה השנה. הרב-גוניות שלה, העניין, הצבעוניות ומרקם הטעמים הרבים שהיא סיפקה לאלפי מבקריה, הוכיחו את הצלחתה היפה מבחינתו. לאור זאת הופנו אליו מספר שאלות סיכום לגבי התערוכה והשגיה מבחינתו

מאת: ראובן שבת |

 

גיל שטיר, מנכ"ל קבוצת שטיר שנצחה על תערוכת המזון ישראפוד מספר 30, שבע רצון מהתוצאות של התערוכה השנה. הרב-גוניות שלה, העניין, הצבעוניות ומרקם הטעמים הרבים שהיא סיפקה לאלפי מבקריה, הוכיחו את הצלחתה היפה מבחינתו. לאור זאת הופנו אליו מספר שאלות סיכום לגבי התערוכה והשגיה מבחינתו.

      מה היו לדעתך הדברים הבולטים ביותר בתערוכת המזון השנה.

"תערוכת המזון, ישראפוד, הינה חלק משבוע תעשיות המזון והאירוח בישראל אשר השנה חגג את שנתו ה- 30

במסגרת זו התקיימו 4 תערוכות מרכזיות לענף

תערוכת ישראפוד, התערוכה הבינלאומית למזון ומשקה, תערוכת הוטקס, התערוכה לציוד ושירותים לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המוסדי, תערוכת קיטקס, לטכנולוגיות, ציוד ושירותים למטבח המקצועי, תערוכת BAKE & CAKE, התערוכה החדשה לענף הקונדיטוריה ובתי המאפה.

בכל תערוכה ניתן היה לראות מוצרים בולטים וחדשניים, אנו שמחים השנה על הקמת המתחם החדש המיועד לענף האפייה והקונדיטוריה שלווה בתחרות אפיה מרתקת.

כמו כן במקביל לתערוכות בלטו האירועים והכנסים אשר העמיקו את התוכן והחלפת הדעות,

  • אליפות ישראל באפיה 2013 - בשיתוף איגוד השפים הישראלי.
  • תחרות בישול נבחרות ישראל ויוון- בשיתוף איגוד השפים הישראלי.
  • הוועידה השנתית לענף המזון והקמעונאות בישראל - "חדשנות – סיסמה או ערך?"- בשיתוף איגוד לשכות המסחר.
  • כנס איגוד המסעדות, הברים ובתי הקפה בישראל - "רגולציה, אולי די?!".
  • כנס איגוד מנהלי בתי מלון בישראל ע"ש ינוש דמון  - "מזון ומשקאות בבתי מלון בדגש על תחום האפייה".
  • אדריכלות עם טעם של עוד -הכנס השנתי השלישי: עיצוב מסעדות, בתי מלון ומתחמים קמעונאים והתרומה לחוויית הלקוח". 

 

.      האם התערוכה השנה אכן הוכיחה את מידת החשיבות והנחיצות של תערוכת המזון לענף המזון ומדוע?

"וודאי, כבכל שנה, התערוכה מהווה במה למפגש עסקי, מקצועי ולימודי עבור העוסקים בתחום אליו מגיעים עשרות אלפי אנשים .אני חושב שעבור התעשייה זו  מהווה נקודת מפגש חשובה ביותר ל- NETWORKINGבין כל העוסקים בתחום, לחשיפה לחידושים וחדשנות ואפשרות להתעדכן בדברים החמים בענף.

 

       האם הסקתם בעקבות התערוכה דברים חשובים לפעם הבאה?

"עדיין מוקדם, אך כבכל שנה אנו מרכזים רעיונות שונים על מנת לבחון דרכים להעשרת התערוכה והתכנים בשנה הבאה למען קידום ענף המזון".

 

      מדוע ישנה חשיבות להמשכות בתחום תערוכת המזון השנתית?

"ענף המזון בישראל מתאפיין באיכויות מהגבוהות בעולם, במגוון, טעמים ובהשקעה בחווית הבילוי והאירוח מחוץ לבית אשר מתחרות ועולות על רבות מבירות הקולינאריה המרכזיות בעולם כמו גם בחדשנות ללא הפסקה, תערוכת המזון השנתית היא המראה של ענף חדשני זה בישראל".