איך מזהים כריך טרי?

טכנולוג המזון הראשי בעינת תעשיות מזון, ראובן וידה, חושף טיפים לזיהוי כריך טרי, בריא וטעים

לאחרונה הופיעו פרסומים על מכירות כריכים ברשתות קפה ובחנויות נוחות שונות. מספר גורמים שבצעו בדיקה את הכריכים, גילו, כי בחלק מהמקרים כריכים שהוצגו כטריים, שהו על המדף מספר ימים; הכריכים האמורים סומנו בסימון טריות פיקטיבי.

בהמשך לדברים אלה מציע טכנולוג המזון הראשי של יצרנית הכריכים עינת תעשיות מזון, ראובן וידה, מספר טיפים המסייעים לוודא כי הכריך אכן טרי, בריא וטעים. 

· ראשית על הצרכן לרכוש כריך ארוז מראש ובאריזה סגורה, שפתיחתה ניכרת. (הכוונה לאריזה שהצרכן יזהה בוודאות שהיא סגורה, למשל כריך שאריזתו מולחמת). 

· מוצרי מזון הרגישים לקלקול מיקרוביאלי, מחויבים בסימון תאריך אחרון לשימוש באופן גלוי ובולט לעין. אין לצרוך כריך ללא סימון תאריך תפוגה. תערובת תבלינים

· יש להימנע ככל האפשר מרכישת מוצרי מזון שסומנו במדבקות הניתנות להסרה. יש לבחור בכריכים המסומנים על ידי הזרקת דיו אוטומטית על כל אריזה, ולא בעזרת מדבקות, על מנת למנוע אפשרות הסרה והחלפה של התווית.

· יש להימנע מקניית מוצר מזון מיצרן מפוקפק. יצרן מפוקפק פירושו יצרן שלא מפרסם את שמו וכתובתו על גבי האריזה, או שמסתיר את הנתונים הללו באופן שקשה לאתרו.

· כריכים המוכנים במקום, אל מול עיני הלקוח, יש לצרוך במקומות נקיים, בעלי סביבת עבודה בטוחה ונקיה ועם נהלי ניקיון לצוות ולעובדים.

מדבקות מחירים

אינדקס מדיה - פתרונות שיווק מתקדמים לעסק שלך

בוא נתחיל >>

קידום ממומן בגוגל

רוצה להיות ראשון בגוגל כאן ועכשיו?
קידום ממומן בגוגל הוא הדבר בשבילך.
אתה תקבע את המילים והתקציב ואנו נדאג
למקום הראשון בתוצאות גוגל. בהתחייבות

בוא נתחיל >>
תהליך העבודה ולקוחות נבחרים >>

קידום אורגני בגוגל

צוות המומחים שלנו רק מחכה להצעיד
את העסק שלך צעד קדימה ולהביא
אותך להיות בדף הראשון בגוגל בביטויים
הרלוונטים. ראשון בגוגל = לקוחות חדשים

תהליך העבודה ולקוחות נבחרים >>
מידע נוסף ואתרים לדוגמא >>

בניית אתרים וחנויות

בניית אתרים רספונסיבים מותאמים
לכל סוגי המסכים, לטלפון ולגוגל,
כולל דומיין, מערכת ניהול אתרים
ועיצוב מרהיב ואישי לכל אתר

מידע נוסף ואתרים לדוגמא >>